Faste lave priser på øremærker - UDEN BINDING

Ingen bindinger - kun Bonus priser

Regn med faste lave priser på Kvæg øremærker

For nye og eksisterende kunder fortsætter vore FASTE LAVE PRISER i 2020 til alle kunder på alle øremærker til kvæg – helt uden binding. Du behøver ikke at være tilmeldt et Bonus Program eller binde dig til et specielt mærke af øremærker for at få din rabat.

Kontakt os og vi hjælper med at oprette din næste bestilling. Al bestilling foregår på nøjagtig samme måde som du altid har gjort på www.oeremaerker.dk og www.webdyr.dk.

Hvordan foregår det?

Det har aldrig været nemmere at bestille øremærker. Du kan ringe til os med din bestilling, og den lægges automatisk ind i det officielle CHR bestillingssystem. Vi printer med de numre der tildeles fra CHR, og sender øremærkerne direkte til dig. Faktura sendes fra Videncenter For Landbrug i Skejby på akkurat samme måde som når du bestiller på www.oeremaerker.dk.

Så gør som andre danske landmænd med 200.000 køer allerede har gjort og bestil øremærker til faste lave priser på Danmarks meste pålidelige øremærke!

Bonus Ordning Øremærke Kvæg
Tryk på brochuren for at åbne

Vil du kontaktes? Så hjælper vi med at lægge rabatten ind

Hos os får ALLE kunder faste lave priser på kvæg øremærker uden at skulle binde sig til Bonus ordninger eller en specielt mærke.