Brunst & Fertilitet

Timing er et nøgleord, når det gælder om at opnå en succesfuld insemination. Derfor er det afgørende at kunne identificere hvilke køer, der er i brunst.

CowManager øremærket måler konstant koens temperatur, som indikerer hvornår koen er i brunst. Derudover bliver koens ædetid, drøvtygning og bevægelses adfærd målt og anvendt til at danne rapporter og se en alarmliste over dyr, der er i brunst.

Detaljeret Temperaturmåling

CowManagers algoritme giver løbende nøjagtige data om varmeintensitet og brunststadie for hver enkelt ko. Fertilitetsmodulet hjælper med at identificere peak brunst, stille brunst, drægtige køer og endda potentielle aborter.

Med dette overblik over alle koens data vil du nøjagtigt vide, hvornår en ko er i brunst, og hvornår den skal insemineres. Dette forbedrer dine drægtighedsrater og den overordnede avlsstyring.

WhychooseCowManager900
Previous slide
Next slide

Overvågning af koens cyklus

Fertilitetsmodulet viser dig ‘potentielle’, ‘mistænkelige’ eller ‘i brunst’ alarmer. Ved at klikke på en specifik advarsel kan du se aktivitetsgrafen for en individuel ko for at bestemme tidspunktet for inseminationen. Det mest ideelle tidspunkt at inseminere en ko er mellem 10 og 22 timer efter starten af ​​en modtaget brunstalarm. Alle alarmer opdateres og beregnes hver time.

Fertilitets modulet giver detaljeret indsigt i hver enkelt ko’s cyklusser, og svarer på spørgsmål som:

Hvorfor vælge

CowManager?