CowManager Moduler

Fertilitet

Helbred

Ernæring

CowManager overvåger dine køers frugtbarhed, sundhed, ernæring og placering med imponerende nøjagtighed. Vores moduler er baseret på øretemperatur, aktivitet, drøvtygning, spise- og hviletid.

Brunst og Fertilitet

Forøg fortjeneste med rettidig insemination

I årevis har malkekvægsbedrifter været afhængige af rettidig og effektiv avl for at maksimere profitten. Den største udfordring, de står over for på dette område, er brunstregistrering: at vide, hvornår en individuel ko går i brunst.

Sundhed & Forebyggelse

Opdag sygdom tidligt baseret på individuel ko adfærd

Sunde køer er nøglen til en sund bedrift. CowManager vil advare dig med det samme, når en ko ikke spiser eller drøvtygger, så du kan handle tidligt. Dette vil spare dig penge på arbejde og antibiotika og reducerer mælkedråber.

CowManager er også et fremragende værktøj til at overvåge fremgangen hos ​​syge køer, hvilket giver dig løbende indsigt i substandard koadfærd og øretemperatur.

Ernæring & Foder

Forbedre besætningens ydeevne med indsigt i spise- og drøvtygningstiden

Et fald i spise- og drøvtygningsadfærd kan være en tidlig indikator for sundhedsproblemer – og ekstra omkostninger. CowManager giver dybdegående indsigt i ko ernæring og trivsel på individ- og gruppeniveau. Modtag advarsler om varmestress, gruppesundhedsproblemer, foderindtagelse og overgangsproblemer.

Dette giver dig mulighed for at arbejde effektivt og proaktivt, hvilket resulterer i bedre kosundhed og en mere produktiv besætning. Det reducerer foder, arbejdskraft og medicinske omkostninger markant, hvilket fører til maksimeret rentabilitet.

Hvorfor vælge

CowManager?