Hvorfor Agro-Tag øremærker?

Fordi vi fører et fuldt sortiment af FDX og HDX elektroniske CHR øremærker til kvæg- og besætninger i høj kvalitet og med markedets laveste tabsrate. Øremærkerne har let ved at dreje rundt, hvilket er årsagen til at de så sjældent falder af. Samtidigt har de ventilationshuller på hun-delen som gør, at man undgår sår infektioner og opnår bedre heling.

Synlig og holdbar skrift på øremærkerne

Se hvordan dine øremærker bliver printed med kraftig laser printer, der brænder nummeret ind på mærket. Det gør at teksten ikke kan slides af. Agro-Tag øremærker skiller sig ud ved at have store og letlæselige print, så det er let at se koens nummer fra afstand.

Øremærkerne har den danske krone foroven, efterfuldt af besætnings nummer og koens nummer-ID fra DMS Dyreregistreringen (CHR registeret).

Hvad siger vores Kunder?

Officelt øremærke til kvæg fra AgroTag

Kvæg Øremærker - 15%

Fuldt sortiment af officielle Elektroniske CHR øremærker til Kvæg.
Her kan du nemt bestille dine øremærker til kvæg og få 15% rabat hele året

dna øremærke til kvæg AgroTag

DNA Øremærker - 15%

Vil du også gerne indføre genomisk test af din kvægbesætning? Med DNA øremærker kan du udtage en vævsprøve ligeså snart kalven er født samtidigt med mærkning

Dimensioner på sæt af elektronisk øremærke fra AgroTag

Erstatnings Øremærker

Brug for erstatings øremærker? Her kan du nemt bestille dine erstatningsmærker langt nemmere end på webdyr.dk - vi lægger bestillingen ind for dig.