Øremærker fra Agro-Tag Danmarks mest pålidelige øremærke

Træt af at købe erstatningsmærker? Det gør vi noget ved

Øremærker fra Tru-Test Danmarks laveste tabsrate

Tabsrate 2018
0 0%

Officielle CHR Øremærker til Kvæg, Svin, Får og Geder

Tidligere solgt under TRU-TEST Scandinavia

Ko med AgroTag øremærke og kalv

Kvæg Øremærker - 15%

Fuldt sortiment af officielle Elektroniske CHR øremærker til Kvæg.
Her kan du nemt bestille dine øremærker til kvæg og få 15% rabat hele året

Vævsprøve beholder fra DNA øremærke fra AgroTag

DNA Øremærker - 15%

Vil du også gerne indføre genomisk test af din kvægbesætning? Med DNA øremærker kan du udtage en vævsprøve ligeså snart kalven er født samtidigt med mærkning

Grise i hø med øremærke

Svine Øremærker

Vi fører et fuldt sortiment af øremærker til alle slags svinebesætninger og smågrise, uanset om du har en grise som Avlsbesætning eller slagtesvin til export

Jersey køer med AgroTag øremærker

Erstatnings Øremærker

Brug for erstatings øremærker? Her kan du nemt bestille dine erstatningsmærker langt nemmere end på webdyr.dk - vi lægger bestillingen ind for dig.

Hvad siger kunderne om vores øremærker?

Hvorfor Agro-Tag øremærker?

Fordi vi fører et fuldt sortiment af FDX og HDX elektroniske CHR øremærker til kvæg- og besætninger i høj kvalitet og med markedets laveste tabsrate. Øremærkerne har let ved at dreje rundt, hvilket er årsagen til at de så sjældent falder af. Samtidigt har de ventilationshuller på hun-delen som gør, at man undgår sår infektioner og opnår bedre heling.

Synlig og holdbar skrift på dine øremærker

Se hvordan dine øremærker bliver printed med kraftig laser printer, der brænder nummeret ind på mærket. Det gør at teksten ikke kan slides af. Agro-Tag øremærker skiller sig ud ved at have store og letlæselige print, så det er let at se koens nummer fra afstand.

Øremærkerne har den danske krone foroven, efterfuldt af besætnings nummer og koens nummer-ID fra DMS Dyreregistreringen (CHR registeret).